8 MODETRENDS TIL FYRE 2014


Det kan sommetider være svært at finde følge med i modeverdenen og de aktuelle modetrends. I denne artikel kan du læse om 5 hotte modetrends, som hitter blandt danske fyre i 2014

SKINNY JEANS
Fulgte man med i modeugen i København, som blev afholdt for nyligt, ville man vide at skinny jeans er et stort hit. Modsat er baggy bukser ikke længere særlige populære, hvilket også kommer til udtryk, hvis man kigger på de nyeste kollektioner.

SNEAKERS
I 2014 kan man godt gemme de fine sko væk for en stund og i stedet investere i et par sneakers. Der har været en stigende efterspørgsel på afslappende sko / sneakers fra mærker som Converse, New Balance og Vans. Derudover er Nike sko også populært i øjeblikket, hvor modeller som ”Free” og ”Air Max” er blevet et modehit.

BLAZER
Før i tiden blev blazere kun brugt til festlige lejligheder, men den tid har ændret sig. Det er blevet mere og almindeligt at bruge en blazer til hverdag, når man skal i skole eller på arbejde. Til hverdag og skole kan med fordel finde en ensfarvet t-shirt frem og tage en blazer på uden over. På den måde kan man køre det moderne look, uden at det bliver alt for fint og formelt. I forhold til farvevalg er der ingen tvivl om, at sort er den mest almindelige farve til blazere. Dog kan man også prøve sig frem med en blazer i grå, som vil kunne fungere til det meste tøj.

ARMBÅNDSURE
De aktuelle modetrends illustrerer, at mænd generelt ikke er så glade for accesories. Dog er armbåndsure en undtagelse, da rigtig mange unge fyre og mænd i dag ejer mindst ejer ét ur. Det er især ure i mellemprisklassen fra bl.a. Skagen og Hugo Boss, der bliver solgt i stor stil.

LÆDERJAKKE
Det er rigtig længe siden, at det kun var rockere, der gik i læderjakker. I dagens Danmark er det ikke unormalt at erstatte en sommerjakke eller efterårsjakke med en moderne læderjakke. En læderjakke kan være praktisk stort set hele året på nær vinter, hvor en læderjakke vil blive for kold. Hvis man ønsker at købe en læderjakke, skal man være meget opmærksom på kvaliteten. Der er nemlig både jakker med imiteret læder og jakker med ægte læder. I forhold til både design og pasform, er mit bedste råd at købe en læderjakke i rigtig læder.

Indlægget er skrevet af Martin, som blogger om tøj og mode på http://billig-mode.dk

Add Comment

Kan du lide denne video?Del Gerne med dine venner :)