HVAD ER SWAG PÅ FODBOLDBANEN?


Hvad er egentlig SWAG på en fodboldbane? Det er et forholdsvist kompleks emne, da der er mange meninger, om der overhovedet er noget der hedder ”mode” på fodboldbanen.

Indenfor den professionelle fodboldverden, er der helt klart noget, der hedder mode. For eksempel skal de store fodboldklubber hvert år lancere nye spillertrøjer, og her har designet en stor rolle. Det er utrolig vigtigt, at der bliver solgt mange trøjer, da det er en stor indtægt hos fodboldklubberne, og derfor skal deres supportere kunne lide trøjerne. De professionelle fodboldspillere har ikke den samme frihed, som vi ”amatør” fodboldspillere har. De skal jo spille i deres pågældende klubs spillertøj, og derfor har de egentlig kun en enkelt ting, som de selv bestemmer over – nemlig deres fodboldstøvler.

Men hvad er så fedt at tage på til fodboldtræningen? Lad os starte med hvilke fodboldstøvler, man skal vælge. Der er nemlig mange forskellige på markedet!

FODBOLDSTØVLER
Du skal gøre dig tanker om, hvilken type fodboldspiller du er. Er du den frække type, der kan lide at lave driblinger, finter og tricks på fodboldbanen, så skal du nok vælge nogle støvler, som har en masse farver. De mest populære i denne tid er modellerne Nike Magista, Nike Mercurial, Adidas Predator eller måske Diadora DD-NA2? Disse støvler vækker opsigt på en fodboldbane!

Hvis du nu er fodboldtypen, som er mere kynisk og kontant, så skulle du måske overveje nogle mere anonyme støvler, hvor du går efter en farve, som repræsenterer dette? Det kunne for eksempel være modellerne Adidas Copa Mundial (den gode gamle), Nike Tiempo eller måske Puma King? Disse støvler vækker ikke nær så meget opsigt, men dine medspiller og modspillere, er udmærket klar over, at du er kold og kynisk.

SHORTS & T-SHIRTS
Hvis du er typen der kører stilen fuldstændig igennem, skal du have valgt et par shorts og T-shirt, som matcher dine støvler. Husk her at kigge efter komplementær farver, da de passer bedst sammen. Det kunne f.eks. være blå/orange, rød/grøn, eller gul/lilla måske? Det ser vanvittig fedt ud, med farver som passer sammen, og det skaber opmærksomhed!

Hvis du nu ikke er så meget til PANGFARVER, så kan du selvfølgelig også holde dig til sort og hvid sammen med dine sorte støvler. Der går man aldrig galt i byen!

Den nye trend indenfor fodboldmode, hvilket vi også så til VM 2014, er slim fit trøjer. Jeg ved ikke, om du lagde mærke til Uruguays fodboldtrøjer? De kunne ikke sidde mere stramt end de gjorde. Men hvad gør det godt med stramme trøjer? Det påstås at blodcirkulationen bliver bedre, man kan ikke rive så let fat i trøjen, og så ser det også fedt ud.

Jeg håber, at du med dette indlæg har fundet din personlige fodboldstil. Hvis ikke, så gør det ikke så meget. Man bliver jo beskidt alligevel!

Dette indlæg var skrevet af Kristoffer Krüger fra http://fodboldtraeningen.dk, hvor du kan finde forberedte træningspas til en hel fodboldsæson, øvelsesbibliotek med gode fodboldøvelser, og video-øvelser, som du kan lave i baghaven.

Add Comment

Kan du lide denne video?Del Gerne med dine venner :)