HVAD ER SWAG PÅ SKIFERIEN?


Når man er på skiferie vil man gerne skille sig ud. Man kan skille sig ud på mange måder, som fx ved at være god til at stå på ski, være dårlig, vælte meget, have kostume på eller ved at have en fed ski-stil.

Specielt når man er ”freestyle skier”, og kan lide at lave 360’er, tage rails, hoppe og køre i powder, så er det vigtigt at have en fed stil samtidig. Man er simpelthen ikke en rigtig ”freestyle skier”, hvis man ikke har stilen i orden. Punktum.

Nu tænker du sikkert, hvad der er fedt at have på, hvis man står på ski eller snowboard for den sags skyld? Det kan jeg godt fortælle dig! Selvfølgelig afhænger det af din personlige mening til din egen stil. Jeg har valgt at lave forskellige overskrifter, som beskriver et komplet outfit.

FARVER
Der skal være MASSER af farver! Man kan ikke få nok af farver – lilla, gul, grøn, blå, sort osv. Det ser super fedt ud, og man bliver lagt mærke til! Et godt tip er at tænke over farvekombinationen. Her skal du specielt tænke over, hvilke farver der passer godt sammen. F.eks. passer sort og gul fænomenalt sammen. Du kan evt. kigge efter komplementær farver. Det giver ofte et godt praj om, hvilke farver man skal vælge sammen.

Hvis du nu mere er en til en enkelt farve, så ser det også super fedt ud, at have et komplet sæt i samme farve. Når noget er gennemført, så er det som regel fedt!

SKIHJELM
Skihjelmen vælger du, når du har fundet dine farver. Der er utrolig mange skihjelme på markedet, og overordnet set er mærket K2 et godt sted at kigge. De har vanvittigt fede hjelme med fede mønstre, farver og måske højtalere til ørene. Et godt tip er, at hvis du vil se SWAG ud, så køb hjelmen en tand for stor, så du kan have en hue indenunder i en anden farve end hjelmen. Det er fedt! Men pas på med det! Det er jo træls, at hjelmen er for stor, hvis du ikke vil have en hue indenunder mere.

Vil du have dekoreret din hjelm, skal du finde nogle fede stickers at klistre på. Det kan f.eks. være fra mærkerne Burton, Salomon, K2, Red Bull, Monster osv.

GOOGLES
Man kan få mange fede googles, og et godt tip er, at man ikke skal spare på dette område! Gode googles giver bare en langt bedre oplevelse på skiferien! Du skal kigge efter mærkerne som fx Oakley, Dragon og POC. Husk at dine googles skal matche din personlige farvekombination!

FACE TUBE
En face tube er sådan set en halsedisse. Din face tube beskytter din hals og kinder, og er virkelig nødvendig! Husk at finde en i fede farver!

SKIJAKKE, TALL TEES & SKIBUKSER
Når du skal have fundet selve dit sæt, så skal du overveje om du vil have et matchende sæt, eller flere forskellige farver. Når du har fundet din skijakke og skibukser, som sagtens kunne være af mærket Oakley, Burton, Helly Hansen osv. Så skal du overveje, om du vil have en Tall Tee. En Tall Tee er en T-shirt der er alt for lang at gå med til hverdag! Men når man har den på sammen med sit skisæt, så ser det vildt fedt ud! T-shirten vil derfor stikke under din jakke.

Nu burde du have et fedt sæt! Husk også at finde et par fede ski! Måske et par Twintip?

Dette indlæg var skrevet af Kristoffer Krüger fra http://alverdens-voks.dk, som sælger voks til ski, snowboard og langrend.

Add Comment

Kan du lide denne video?Del Gerne med dine venner :)