HVAD BETYDER SWAG?


Ordet SWAG bliver ofte brugt i USA, hvor det også stammer fra. Men det er også kommet til Europa, hvor vi har taget godt imod ordet SWAG, og bruger det på livet løs. Vi bruger det ikke helt på samme måde som i USA. Ligesom ord som ”LOL”, bruger vi danskere det ofte meget mere end vi egentlig burde – alting er LOL, hvis man befinder sig i det unge miljø i Danmark, i hvert fald, hvis man skal tro det man hører. Men de unge ved egentlig ofte ikke, hvad LOL betyder, og bruger det derfor i sammenhæng med noget, som aldrig har været LOL. Det samme gør sig gældende for ordet SWAG. Vi bruger disse ord, meget mere end de gør i oprindelseslandet, USA.

Ordet SWAG, sætter man ofte i forbindelse med en stil, mode eller måde at være på Det er dog meget forskelligt, da det ligesom LOL, bliver tolket på mange forskellige måder – i sær i Danmark – alt efter hvor man befinder sig. Tager du en tur til ghettoerne i Amerika, så oplever du hurtigt ordet SWAG blive brugt, lige så hurtigt som andre slangord, så det er en fordel at vide, hvad diverse slangord betyder, deriblandt ordet SWAG. De ældre gør ikke meget brug af slangsproget, så det er oftest blandt unge, hvor man for alvor støder på ord som SWAG.

ER DU SWAG?

Men hvad betyder det egentlig, hvis folk snakker om dig, og bruger ordet SWAG? Det er forskelligt, hvordan folk bruger ordet, men det betyder oprindeligt, at man har en fed stil. Man kan ofte forbinde SWAG med andre ord, såsom AWESOME, og andre ord, som kan bruges til, at beskrive at man har en fed stil, på den ene eller anden måde.

Ordet bruges på mange forskellige måder, alt efter hvilket miljø man befinder sig i. Men SWAG forbindes med den måde, som man viser sig frem på og er overfor andre. Det er dog ikke kun den måde man er på, som forbindes med ordet SWAG. Også den tøjstil man har, og den måde man fremstår på, samt udseende. Udseendet og tøjstilen, er noget af det, som man forbinder mest med SWAG, og det at have et SWAG.

På engelsk findes dog en definition for, hvad ordet SWAG betyder. Men det er ikke alle der har læst det, og dermed har SWAG igennem tiden fået helt forskellige betydninger, alt efter hvor man befinder sig i verden, og i hvilket miljø. Men det er vel fint nok, at der ikke er en fast betydning af ordet SWAG. Så har du muligheden for, selv at tolkeKAN DU LIDE VIDEOEN?Share on Facebook59Share on Google+0Tweet about this on Twitter


Add Comment

Kan du lide denne video?Del Gerne med dine venner :)